Правоохоронці затримали на Львівщині розкрадачів газоліну з підприємства

13:22 7 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: agro-ukraine.com

До складу злочинної групи входили двоє працівників підприємства.

«Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС України припинили в Бориславі діяльність злочинної групи й розкрили схему розкрадання газоліну з підприємства. До складу злочинної групи входило троє осіб – двоє працівників підприємства та непрацюючий мешканець Борислава» – повідомили сьогодні, 7 жовтня, у Львівському обласному управлінні МВС, де також поінформували:

«Усіх трьох правоохоронці викрили 6 жовтня під час спроби викрадення 240 літрівгазоліну. Зловмисники намагались викрасти нафтопродукти, розлиті у 20-літрові каністри, з території підприємства. Під час санкціонованого обшуку у гаражі одного з учасників групи правоохоронці виявили та вилучили ще 120 літрів газоліну, розлитого у каністри. Як з’ясували працівники міліції, ці нафтопродукти зловмисники викрали раніше.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідство триває. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до скоєння злочину, та мережу збуту нафтопродуктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів