Правоохоронці затримали на Львівщині прикордонників-хабарників

14:05 27 квітня 2017 р.

Двом затриманим оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

У Державній прикордонній службі України повідомили сьогодні, 27 квітня: «В ході спільних заходів офіцерів внутрішньої та власної безпеки Західного регіонального управління у взаємодії з представниками військової прокуратури Західного регіону та СБУ на Львівщині викрито хабарників».

У повідомленні також конкретизували: «На підставі ухвали Шевченківського районного  суду Львова було зупинено автомобіль, в якому зміна прикордонних нарядів Мостиського загону прямувала з пункту пропуску до підрозділу». «У кишенях військовослужбовців виявлено кошти, з яких 100 доларів та 500 гривень світились під ультрафіолетом. Крім того, в ході проведення обшуку в салоні автомобіля виявлено 3500 гривень, які також світилися під ультрафіолетом».

«Двом затриманим військовослужбовцям оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України в рамках кримінального провадження(одержання хабара). Наразі прикордонники, які підозрюються у хабарництві  відсторонені від виконання службових обов’язків. За цим фактом призначено службове розслідування», – повідомили також сьогодні, 27 квітня, в прес-службі в Державній прикордонній службі України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів