Правоохоронці затримали на Львівщині 25-річного підозрюваного у вбивстві пенсіонерки

09:12 15 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, за фактом злочину, скоєного в Перемишлянському районі, відкрито кримінальне провадження.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили вчора ввечері, що правоохоронцям Львівщини знадобилося менше години часу, щоб затримати підозрюваного у скоєнні вбивства. У повідомленні також конкретизують:

«Ним виявився односельчанин загиблої, який вже був раніше судимим. За фактом умисного вбивства 83-річної пенсіонерки відкрито кримінальне провадження, зловмисникові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

У Перемишлянський райвідділ міліції, 13 жовтня, надійшдл повідомлення від 23-річного мешканця одного зі сіл Перемишлянського району. Чоловік розповів, що близько дев’ятої години вечора він прийшов в гості до своєї 83-річної односельчанки.

Він виявив її тіло без ознак життя, коли зайшов у приміщення літньої кухні На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила на тілі загиблої численні різані рани, які були завдані ріжучим предметом.

Правоохоронцям знадобилося менше години часу, щоб встановити особу підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення та затримати його. Ним виявився 25-річний, раніше судимий, мешканець того ж села, де проживала пенсіонерка.

«У той день, чоловік косив на подвір’ї загиблої траву. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Зі слів підозрюваного, коли жінка відмовилась заплатити йому за роботу, він дістав ножа та завдав ним потерпілій декілька ударів в голову та шию», – розповів начальника Перемишлянського райвідділу міліції підполковник міліції Ярослав Мармуляк.

Підозрюваного затримано згідно з ч.1 ст. 208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Наразі з ним проводяться слідчі дії.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (вбивство). Санкція статті передбачає покарання -і позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів