Правоохоронці вилучили в жителя Львівщини автомат Калашнікова й 23 кілограми наркотичних речовин

10:05 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, рослини сімейства «конопляних» міліціонери виявили у саморобній теплиці, облаштований у підсобному приміщенні.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 20 жовтня, що працівники міліції виявили та вилучили в приватному домогосподарстві 23 кілограми марихуани та коноплі, а також споряджений автомат Калашнікова, мисливську рушницю та набої різного калібру. У повідомленні також конкретизують:

«Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Личаківського райвідділу міліції провели санкціонований обшук у приміщенні житлового будинку та у підсобних приміщеннях в одному з сіл Миколаївського району. Домогосподарство належать 38-річному місцевому мешканцю.

Під час обшуку правоохоронці виявили та вилучили майже 23 кілограми наркотичних речовин, а саме конопель та марихуани. Наркотики були спаковані у різну тару – від поліетиленових мішків, у яких зберігались висушені рослини, до сірникових коробок та спеціальних металевих і пластикових контейнерів, у які були запаковано вже подрібнені та розфасовані дози.

Окрім того, рослини сімейства «конопляних» правоохоронці виявили у саморобній теплиці, облаштований у підсобному приміщенні. Теплиця була обладнана спеціальним освітленням, системою поливу та системою живлення рослин мінеральними добривами.

Крім наркотиків, правоохоронці виявили у домогосподарстві зброю: споряджений автомат Калашникова та мисливську рушницю 12 калібру, а також багато набоїв, серед яких навіть бронебійні. Вилучену зброю та наркотичні речовини направлені на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

Даний факт зареєстровано в ЄРДР за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.307 КК України та ч.1 ст.263 КК України. Проводяться оперативно - розшукові заходи щодо встановлення злочинних зв’язків та інших епізодів злочинної діяльності громадянина».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів