Правоохоронці вилучили в пасажира потягу «Маріуполь-Львів» дві шаблі й кортик

16:24 7 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зі зв'язкав із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці,

Як повідомили в п’ятницю в підрозділі зі зв'язків із громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, працівниками фільтраційної групи виявлено на пероні вокзалу Львів-Головний холодну зброю.

У прес-службі (підрозділі зі зв'язків із громадськістю) УМВС України на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 7 листопада, що працівниками фільтраційної групи виявлено на пероні вокзалу Львів-Головний холодну зброю. В повідомленні також конкретизують:

«Правоохоронці мобільної фільтраційної групи ЛВ на ст. Львів під час відпрацювання пасажирів поїзда «Маріуполь-Львів» на пероні вокзалу Львів-Головний виявили хлопця з шаблями та кортиком. Увагу правоохоронців привернув молодик з великим поліетиленовим мішком. Як виявилось згодом, 27-річний мешканець Луганської області носив при собі без передбаченого законом дозволу дві шаблі та кортик.

«Усі виявлені предмети вилучено та скеровано на експертне дослідження. По даному факту розпочате кримінальне провадження за частиною 2 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України», – повідомив начальник лінійного відділу на станції Львів полковник міліції Віталій Горський».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів