Правоохоронці викрили на Львівщини факти незаконної порубки більше тисячі дерев

13:30 20 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки й Головного управління Державної екологічної інспекції у Львівській області виявили факти незаконної порубки більше 1,1 тисячі дерев різних порід.

Про це повідомили сьогодні, 20 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Правоохоронці встановили, що на території двох місцевих рад Стрийського району було здійснено незаконну порубку 1095 дерев різних порід. Окрім того, на території парку, що є пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення, було виявлено незаконну порубку ще тридцяти дерев дубу та клена».

«Унаслідок цих протиправних дій охоронюваним державою інтересам було завдано збитків на суму більше восьми мільйонів гривень, що підтверджується відповідним актом Головного управління Державного екологічної інспекції у Львівській області. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України, яка передбачає за службову недбалість покарання у вигляді штрафу від двохсот п'ятдесяти до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів