Правоохоронці встановили на Львівщині факт самовільного зайняття 147 гектарів землі

12:10 2 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kolo.poltava.ua

Керівник одного із фермерських господарств області без будь-яких дозвільних документів використовувала впродовж 2014-2015 років для вирощування сільгоспкультур землі запасу сільської ради

Слідчими Бродівського райвідділу міліції спільно з працівниками 6міжрайонного відділення управління протидії злочинам у сфері економіки Львівського обласного УМВС встановлено факт самовільного зайняття земельної ділянки загальною площею майже 147 гектарів. Правоохоронці встановили, що цю територію, яка належить до земель запасу сільської ради, 40-річна керівник одного із фермерських господарств області без будь-яких дозвільних документів використовувала впродовж 2014-2015 років для вирощування різних сільгоспкультур.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво), якою передбачено санкції у вигляді штрафу в розмірі від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців. Про це повідомили сьогодні, 2 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів