Правоохоронці спіймали у Львові «на гарячому» крадія ліфтових котушок

17:36 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, спійманий злодій ліфтових котушок перебуває під слідством в СІЗО.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 28 січня, «Щоденному Львову», що 17 січня працівники правоохоронних органів «на гарячому» спіймали крадія, який намагався викрасти котушки з ліфта в одному з будинків Сихівського району. У повідомленні також конкретизують:

«Як повідомляє начальник Сихівського РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Михайло Підвірний, злодій арештований і перебуває під слідством в СІЗО. «Слідство триватиме ще близько 2 місяців. Злодію загрожує до 5 років позбавлення волі», – повідомив Михайло Підвірний.

Мешканців просять повідомляти в міліцію про підозрілих людей в будинках, зокрема, де є ліфти.  Вартість однієї котушки від 1200 до 1500 грн, тож подібні крадіжки котушок завдають великої шкоди фінансовому стану підприємства.

Загалом упродовж 2014 року в місті викрадено близько 215 ліфтових котушок. Найбільше крадіжок стається у Франківському, Шевченківському та Залізничному районах міста».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів