Правоохоронці схопили в Червонограді на Львівщині злодія-«спринтера», який обікрав за ніч три гаражі

09:50 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ljplus.ru

Як повідомили в четвер у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, 29-річному мешканцю Червонограда загрожує до шести років позбавлення волі.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 5 березня:

«Червоноградські правоохоронці викрили чоловіка, котрий за ніч обікрав три гаражі. Згідно статті 185 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

До Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з її гаража викрали велосипед, електричну газонокосарку та інші особисті речі спричинивши їй збитків на суму майже 3 тисячі гривень. Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 29-річний місцевий мешканець.

Крім того, як з’ясували працівники міліції, зловмисник причетний до скоєння ще двох крадіжок з гаражів. Начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Калиш розповів також: «Ми встановили, що чоловік за одну ніч обікрав три гаражі. Викрадене майно він мав намір продати».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів