Правоохоронці розслідують обставини вибухів у селищі Славське на Львівщині (+відео)

10:30 3 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: newsradio.com.ua

За попередніми даними, зловмисники скористалися вибуховою речовиною пластид, постраждалих немає.З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється.

«Правоохоронці розслідують обставини двох вибухів у селищі Славське на Львівщині. За попередніми даними, зловмисники скористалися вибуховою речовиною пластид, постраждалих немає», – повідомили сьогодні, 3 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«До Сколівського відділення поліції надійшло 3 червня о 01.30 повідомлення, що біля відділення  «Ощадбанку» у селищі Славське на вулиці Шептицьких пролунали два вибухи. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що до вхідних дверей банківської установи та банкомату, який знаходився  у фасадній частині приміщення банку, було закріплено невідому речовину  сіро-жовтого кольору, за попередніми даними експертів – вибухову речовину пластид, що спричинило вибухи.

Внаслідок вибухів пошкоджено частину будівлі банку, двері та вікна, а також банкомат. Загиблих та постраждалих внаслідок вибухів немає. З банкомату викрали касету з готівковими коштами, сума яких встановлюється.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна, вчинене шляхом вибуху, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки, карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років) та частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).

Місце події огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. На місці працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Призначено низку експертиз».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів