Правоохоронці розшукали на Львівщині викрадача автомобіля та його здобич

09:32 7 липня 2015 р.

Зазвичай затримання відбувається так, як на цій світлині

Зазвичай затримання відбувається так, як на цій світлині
Фото: mvs.gov.ua

Злодій проник на територію автостоянки вночі.

До Стрийського міського відділу міліції надійшло 5 липня телефонне повідомлення від оператора лінії «102»  про те, що до них зателефонував мешканець Сколівського району та повідомив про незаконне заволодіння його автомобілем марки «ВАЗ-2108», що трапилося на території Стрийщини. На розшук автівки  негайно були орієнтовані усі наряди міліції.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, встановили, що власник машини залишив її на території автостоянки. Автівка була незамкнена, а ключі були в салоні авто. Зловмисник уночі проник на територію автостоянки та незаконно заволодів автомобілем.

«У ході проведення розшукових заходів працівники ДАІ  виявили машину в дворі будинку на одній з вулиць Стрия. Згодом працівники міліції затримали і зловмисника, який її викрав. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець, раніше не судимий. Під час досудового слідства буде встановлено мотив, яким керувався зловмисник та інші обставини справи», – розповів начальникСтрийського міського відділу міліції полковник міліції Василь Кулик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Вчинене карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування триває.

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів