Правоохоронці припинили в Дублянах поблизу Львова діяльність підпільної сироварні (оновлено: відео)

14:14 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Виробничі потужності міні-заводу дозволяли виробляти щодня до 300 кілограмів моцарелли й сулугуні.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС виявили та припинили 3 вересня діяльність підпільного підприємства, яке незаконно виготовляло різні типи м’яких сирів. Завод розміщався в орендованому приміщенні в містіДубляни неподалік Львова.

Для виробництва використовувалося промислове обладнання, однак продукція випускалася в антисанітарних умовах і без будь-яких дозвільних документів. Готовий та упакований товар реалізовувався на продуктових ринках та у торговельній мережі міста за ціною 60 гривень за кілограм. Під час обшуку на міні-заводі правоохоронці виявили та вилучили майже 500 кілограмів готової продукції і приблизно 10 тонн молочної сировини.

Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною1 статті 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).  Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів