Правоохоронці припинили реалізацію у Львові води сумнівного походження

12:40 28 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Підприємець, не маючи спеціального дозволу на користування надрами, організував видобування прісної води із однієї з свердловин у Стрийському районі.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки ГУМВС України у Львівській області припинили незаконний видобуток та реалізацію прісної води із однієї з свердловин у Стрийському районі. Правоохоронці встановили, що львівський підприємець, не маючи спеціального дозволу на користування надрами, організував видобування прісної води із однієї з свердловин у Стрийському районі.

У подальшому незаконно видобуту воду підприємець доставляв у Львів та реалізовував мешканцям з автоцистерн. За одну добу у різних районах міста львів’яни купували більше 24 тон води сумнівного походження.

Зразки незаконно видобутої води скеровано на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 240 (порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьохсот до шестисот неоподатковуваних  мінімумів  доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Про це повідомили сьогодні, 28 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів