Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність підпільної гуральні

15:30 27 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

На території одного з гаражних кооперативів у Червонограді вилучили більше двохсот пляшок із фальсифікованою горілкою.

«Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю», – повідомили сьогодні, 27 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Працівники Управління захисту економіки у Львівській області припинили роботу підпільного цеху, з якого у роздрібну торгівельну мережу області надходила фальсифікована горілка з підробленими марками акцизного збору. Правоохоронці встановили, що цех був розташований на території одного з гаражних кооперативів у Червонограді.

До незаконного виробництва алкоголю причетні троє осіб, усі мешканці Червонограда, двоє 29-річні та один віком 25 років.  У приміщенні цеху правоохоронці виявили та вилучили: більше двохсот пляшок із фальсифікованою горілкою, забрендованих під продукцію відомих українських виробників, на яких були наклеєні акцизні марки з ознаками підробки; 197 марок акцизного збору з ознаками підробки; 1200 порожніх пляшок з під горілки; 20 000 етикеток для алкогольних напоїв; 470 брендованих корків; двохсотлітрову бочку із залишками спирту; інші комплектуючі та обладнання для виготовлення незаконної продукції, пристрій для розливання фальсифікованої продукції, лійки, шланги, технічний фен, картонні ящики, каністри, плівку для упаковування готової продукції.

Взірці вилученої горілки відправлені на експертне дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 199 Кримінального кодексу України. Правоохоронці  встановлюють інших осіб, причетних до організації роботи цеху та мережу збуту виготовлених фальсифікованих підакцизних товарів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів