Правоохоронці припинили діяльність на Львівщині мережі нелегальних пунктів прийому металобрухту

11:05 29 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mia.pl.ua

Організатору незаконного «бізнесу» оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею 213 Кримінального кодексу України.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС припинили спільно з прокуратурою діяльність мережі нелегальних пунктів прийому металобрухту, що діяли у Яворівському районі. На території одного з промислових підприємств району 37-річний бізнесмен організував нелегальні пункти, де здійснював прийом вже порізаного на брухт технологічного обладнання підприємства хімічної промисловості.

Зібраний і накопичений таким чином металобрухт відправляли залізничним транспортом на металургійні комбінати в інших регіонах держави. Правоохоронці провели більше двадцяти санкціонованих обшуків, під час яких вилучили майже п’ятдесят тон брухту чорних та кольорових металів вартістю близько 200 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Про це повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів