Правоохоронці прикрили нелегальний валютний обмінник у Дрогобичі на Львівщині

12:20 16 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: best-news.com.ua

Як повідомили в четвер у відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, у незаконному «канторі» вилучено 3210 доларів США, 320 євро, 11 тисяч гривень, 670 злотих, лічильну машину.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 16 жовтня, що на Львівщині викрито ще один нелегальний валютний «обмінник». У повідомленні також конкретизують:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівщини виявили факт, коли в м. Дрогобич поблизу ринку місцевий мешканець встановив незаконний пункт обміну валюти. Чоловік створив антураж офіційно зареєстрованого відділення фінансової установи. Правопорушник вивісив курс валют, кольорові копії ліцензії та наказу про відкриття відділення відомої фінансової установи.

У ході перевірки «обмінника» вилучено 3210 доларів США, 320 євро, 11 тисяч гривень, 670 злотих, лічильну машину та різного роду чорнові записи. На порушника складено адміністративний протокол за порушення, передбачене ст. 162 КУпАП. Вказаний адміністративний протокол скеровано до місцевого суду для розгляду по суті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів