Правоохоронці провели обшуки в кабінеті директора «Музею «Личаківський цвинтар»

09:15 29 квітня 2017 р.

Михайло Нагай давав свідчення у справі директора львівського комунального підприємства «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» Василя Глови.

«У кабінеті директора ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» Михайла Нагая було проведено обшуки. Він також давав свідчення у справі Василя Глови, директора ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг», якого затримали з підозрою в отриманні хабаря. Михайла Нагая допитали у якості свідка», – повідомили в п’ятницю, 29 квітня,ввечері в прес-службі Львівської міськради.

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції поінформували в п’ятницю, 28 квітня, що вчора його слідчі спільно з працівниками Управління захисту економіки у Львівський області та за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили 41-річного директора одного з комунальних підприємств, котрий вимагав та отримав від львів’янки чотири тисячі доларів за перепоховання її родичів. Причому викрили у його службовому кабінеті під час одержання коштів (неправомірної вигоди).

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Крмінального кодексу України, яка передбачає штраф від тисячі п’ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів