Правоохоронці провели на Львівщині операцію «Нічне місто»

14:14 17 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Оперативно-профілактичні заходи під назвою «Нічне місто» були проведені з метою виявлення злочинних груп та осіб, причетних до організації місць розпусти, звідництва, сутенерства, а також виготовлення та розповсюдження порнографічної продукції.

Операція «Нічне місто» тривала на Львівщині від 27 липня по 14 серпня. Начальник управління обласного УМВС з боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, полковник міліції Ігор Сидорук, розповів: «Всього під час операції працівники міліції виявили вісім кримінальних правопорушень у сфері суспільної моралі: два випадки сутенерства, два – створення місць розпусти та звідництва, а також чотири випадки розповсюдження порнографічної продукції».

Трьом особам оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених статтею 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та статтею 302 (створення або утримання місць розпусти або звідництво) Кримінального кодексу України. У двох випадках матеріали кримінальних проваджень з обвинувальними актами скеровано на розгляд суду.

Також правоохоронці попередили два випадки втягнення осіб у заняття проституцією та виявили сім правопорушень, передбачених статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією). Про це повідомили сьогодні, 17 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів