Правоохоронці просять зголоситися очевидців наїзду на велосипедиста в Буському районі Львівщини

14:45 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: freelawyer.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, збив людину й утік із місця ДТП.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 24 листопада, що на Львівщині у результаті автопригоди постраждав 55-річний велосипедист. У повідомленні також конкретизують:

«Чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення лікарні.  Подія відбулась у п’ятницю, 21 листопада, близько 19.15 на автодорозі «Київ-Чоп» (об’їзна міста Буськ). 

Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, вчинив наїзд на 55-річного велосипедиста та залишив місце пригоди. Внаслідок ДТП водій «двохколісного» отримав тілесні ушкодження.

У чоловіка діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Постраждалого було доставлено до реанімаційного відділення районної лікарні. 

Правоохоронці просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія-втікача.  Просимо телефонувати до чергової частини управління ДАІ у Львівській області – (032) 234-09-32 або за номером «102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів