Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП у Львові

12:58 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління ДАІ, правоохоронці просять зголоситися усіх, хто мають будь-яку інформацію про обставини дорожньо-транспортних пригод на перехресті вулиць Озаркевича й Олександра Невського та на вулиці Алли Горської.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 2 березня, що 1 березня о 3.00 ночі на перехресті вулиць Озаркевича й Олександра Невського у місті Львові сталась автопригода. У повідомленні також конкретизують: 

«Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом здійснив наїзд на 23-річного львів’янина. Внаслідок автонаїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги був відпущений.

Цього ж дня, о 15.05 до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 53-річна жінка,  яка повідомила про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди. Зі слів жінки, 1 березня о 15.00 на вулиці Алли Горської невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем здійснив наїзд на неї та поїхав з місця пригоди. Внаслідок автопригоди пішохід отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги була відпущена.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини даних дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-втікачів.  Просимо звертатись за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів