Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП у Львові

13:21 27 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління ДАІ, вчора, 26 лютого, невідомий водій скоїв наїзд на жінку на перехресті вулиць Стрийської й Наукової, на котрій також збито світлофор.

У прес-службі обласного управління Дорожньої автомобільної інспекції повідомили сьогодні, 27 лютого: 

«Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП. 26 лютого до чергової частини Державтоінспекції міста Львова надійшла інформація з медичного закладу про те, що до них звернулася 22-річна жінка, яка повідомила про тілесні ушкодження, отримані внаслідок дорожньо-транспортної пригоди.

Зі слів жінки, цього ж дня близько 19.30 години у Львові на перехресті вулиць Стрийської й Наукової невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на неї та поїхав з місця пригоди. Внаслідок автонаїзду пішохід отримала тілесні ушкодження та після надання медичної допомоги була відпущена.

Окрім того, учора близько 23.00 години на вулиці Науковій, 13 невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, здійснив наїзд на перешкоду – світлофорний об’єкт для пішоходів та з місця пригоди утік.  Внаслідок автопригоди даний світлофор є пошкоджений. Регулювання дорожнього руху здійснюється в нормальному режимі.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водіїв-утікачів. Просимо звертатись за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова».

Як інформував «ЩЛ», у Львові автомобіль «Hyundai Elantra» збив світлофор на вулиці Науковій і втік із місця ДТП.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів