Правоохоронці просять зголоситися очевидців двох ДТП у Львові

12:18 28 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, 27 жовтня невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 56-річного чоловіка та поїхав із місця події.

У прес-службі обласного управління ДАІ просять сьогодні, 28 жовтня, зголоситися очевидців ДТП на вулиці Липинського у Львові. У повідомленні також конкретизують:

«У Львові внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався пішохід. Це сталося 27 жовтня близько 12-ї години на вулиці Липинського, 11.

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 56-річного чоловіка та поїхав із місця події. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження.

Ще одна автопригода сталася 24 жовтня о 12.20 годині на перехресті вул. Академіка Павлова – О.Кониського. Внаслідок наїзду травмувалась 63-річна жінка-пішохід.

Згодом постраждала звернулася за допомогою до медиків.  Водій, який скоїв цю ДТП, місце пригоди залишив.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цих дорожньо-транспортних пригод, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку.  Просимо звертатися за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції.

Загалом, з початку жовтня у Львові водії-втікачі скоїли 13 автопригод. Слід зазначити, що у 5 випадках порушників уже встановлено». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів