Правоохоронці Львівщини просять зголоситися очевидців ДТП у Миколаївському районі

14:15 26 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: report.if.ua

Як повідомили у середу в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, вчинив наїзд на 33-річного чоловіка, який переходив дорогу по пішохідному переходу.

У прес-службі обласного управління ДАІ просять відгукнутися очевидців ДТП у Миколаївському районі Львівщини. У повідомленні також конкретизують:

«У Миколаївському районі на Львівщині у результаті ДТП травмувався пішохід. Подія сталася вчора, 25 листопада, о 18-й годині на автодорозі «Київ-Чоп» (571 кілометр). 

Невідомий водій, керуючи невстановленим транспортним засобом, вчинив наїзд на 33-річного мешканця Миколаєва, який переходив дорогу по пішохідному переходу.  Каретою «швидкої» постраждалого було доставлено до районної лікарні. У нього діагностували перелом ноги.

Правоохоронці просять зголоситися всіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія-втікача. Просимо телефонувати до чергової частини управління ДАІ у Львівській області – (032) 234-09-32 або за номером «102».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів