Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП у Миколаївському районі Львівщини

14:05 11 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Як повідомили в суботу в прес-службі обласного управління ДАІ, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем (ймовірно, марки «Volkswagen T2» або «Т3» темно-вишневого кольору) скоїв наїзд на велосипедиста та одразу ж залишив місце дорожньо-транспортної пригоди.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в суботу, що вчора, 10 жовтня, близько 17.30 години у Миколаївському районі на Львівщині внаслідок ДТП загинув велосипедист. Трагічна подія трапилась між селами Бродки та Липівка, на автодорозі «Київ-Чоп» (574 км +340 м).

Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем (ймовірно, марки Volkswagen T2 або Т3 темно-вишневого кольору) скоїв наїзд на велосипедиста та одразу ж залишив місце ДТП. За кермом «двохколісного» був 26-річний львів’янин. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

Триває розслідування, працівники міліції встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди. Правоохоронці просять зголоситися очевидців події та усіх, хто має будь-яку інформацію, що може допомогти у пошуку втікача, звернувшись за телефонними номерами «102» або 068-160-45-67.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів