Правоохоронці перешкодили на Львівщині мешканцю Волині збути майже чотири кілограми марихуани

23:54 27 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласного управління МВС, співробітники Радехівського райвідділу міліції виявили у 39-річного водія автомобіля «Рено-Кенго» два поліетиленові пакети, наповнені подрібненою речовиною рослинного походження загальною масою майже чотири кілограми.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 27 квітня :

«Співробітники міліції перешкодили мешканцю Волинської області збути майже чотири кілограми марихуани в Радехівському районі. Працівники Радехівського райвідділу міліції виявили у 39-річного водія автомобіля «Рено-Кенго» два поліетиленові пакети, наповнені подрібненою речовиною рослинного походження загальною масою майже чотири кілограми. Речовина у пакетах схожа на наркотичний засіб – марихуану.

Начальник управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського обласного управління МВС, підполковник міліції Володимир Білоус, повідомив також:

«Ми встановили, що водій – мешканець Горохівскього району Волинської області. Чоловік перевозив марихуану з Волині у Радехівський район. Тут він мав намір продати її. За цінами «чорного ринку» вартість цієї партії становить приблизно 150 тисяч гривень».

Вилучену речовину направлено в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при ГУМВС України у Львівській області для проведення експертизи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів