Правоохоронці оголосили про підозру замовникові вбивства сина одного з міських голів Львівщини

23:42 23 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: kp.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі МВС, львівські правоохоронці оголосили про підозру замовникові двох замовних вбивств.

«Львівські правоохоронці оголосили про підозру замовникові двох замовних вбивств», – повідомили сьогодні, 23 лютого, в прес-службі МВС, конкретизуючи при цьому:

«У червні минулого року до працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області надійшла інформація про те, що 31-річний чоловік шукає «кілера» для вбивства свого компаньйона по бізнесу. Після проведення перевірки отриманою інформації, правоохоронці пересвідчилися у її правдивості.

Пошук виконавця ініціатор злочину здійснював у всесвітній мережі Інтернет, а життя жертви він оцінив у 6 тисяч доларів США. Переконавшись у серйозності намірів зловмисника, працівники УБОЗ розробили оперативну комбінацію, в результаті якої вийшли на зв’язок із замовником.

Під час зустрічі із «найманцем» чоловік повідомив всю інформацію про жертву – спосіб життя, місце мешкання та надав фотографію і аванс – 3,5 тисяч доларів США. Решту суми він пообіцяв передати після надання доказів убивства.

Під час наступної зустрічі, яка відбулася у жовтні, замовнику були надані докази виконаного замовлення – золотий ланцюжок жертви. Цього було достатньо і він передав другу частину коштів – 2,5 тисяч доларів США.

Подальший розвиток подій став несподіванкою навіть для працівників УБОЗу.

Замовник, переконавшись у «порядності» виконавця, відразу ж запропонував другу справу – убити ворога свого товариша за 20 тис. доларів США. Такий куш виконавець повинен був отримати за вбивство сина мера одного з міст Львівщини.

Після того, як кримінальні правопорушення були задокументовані, правопорушника було затримано за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі. 20 лютого правоохоронці оголосили про підозру 31-річному зловмисникові та скерували матеріали кримінального провадження на розгляд до суду».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів