Львівські правоохоронці оголосили підозру постачальниці дівчат у борделі

11:00 21 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти затримали жительку Львівщини, яка а змові з громадянами Туреччини вербувала жінок, котрі опинились у тяжких сімейних обставинах, і намагалась переправити їх за кордон для сексуальної експлуатації.

Про це повідомили сьогодні, 21 серпня, у прокуратурі Львівської області, де також поінформували: «Зокрема, встановлено, що переселенка зі сходу не маючи власного дому, роботи та коштів на прожиття, у період липня-серпня 2017 року таки була завербована. З’ясувалось, що іноземці вже оплатили послуги перельоту в Туреччину, а саму жінку зловмисниця супроводжувала аж до аеропорту «Львів», де при спробі вильоту її затримали працівники поліції 18 серпня».

«Затриманій уже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та готується клопотання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області

Як повідомляв «ЩЛ», поліціянти затримали у Львівському аеропорту постачальницю дівчат у борделі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів