Правоохоронці Львівщини схопили крадіїв нафтопродуктів

14:54 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: neftegaz.ru

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО натрапив на врізку в нафтопровід «Дружба».

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 24 листопада, що наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО Львівщини, який охороняє магістральний нафтопровід «Дружба» ПАТ «Укртранснафта», затримав на території Здолбунівського району Рівненщини два автомобілі з нафтопродуктами та господарським інвентарем. У повідомленні також конкретизують:

«Учора, 20 листопада наряд Бродівського міжрайонного відділу УДСО Львівщини слідуючи по маршруту охорони магістрального нафтопроводу «Дружба», зупинив два підозрілі автомобілі, «МАН» та «Рено Трафік». В одному з авто були нафтопродукти, а в іншому господарський інвентар, особи, які перебували в транспортних засобах, вели себе підозріло та помітно нервували.

На місце було викликано службу безпеки ПАТ «Укртранснафта» та слідчо-оперативну групу Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області. По прибуттю, яких наряд ДСО почав обстежувати прилеглу територію, де було виявлено, приварений кран до труби та шланг діаметром 40 мм.

Витоку нафтопродуктів не виявлено. Дана подія зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Здолбунівського райвідділу міліції Рівненської області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів