Правоохоронці Львівщини розслідують 63 факти ухилення від призову до війська

13:24 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: newsru.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, «з початку дії Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14.01.2015 року, затвердженого Законом України №113-VIII від 15.01.2015 року, правоохоронними органами Львівщини проводиться досудове розслідування у 63 кримінальних провадженнях за фактами ухилення від призову за мобілізацією».

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили сьогодні, 2 березня:

«За процесуального керівництва прокуратури Сихівського району міста Львова триває розслідування у кримінальному провадженні стосовно 38-річного громадянина, який підозрюється в ухиленні від призову за мобілізацією. Встановлено, що останній, отримавши повістку та будучи згідно з висновком військово-лікарської комісії придатним до проходження військової служби, без поважних причин у визначений час не прибув до Галицько-Франківського об’єднаного районного військового комісаріату, таким чином ухилившись від призову.

Його дії прокуратурою кваліфіковано за статею 336 Кримінального Кодексу України.

Зазначимо, що з початку дії Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14.01.2015 року, затвердженого Законом України №113-VIII від 15.01.2015 року, правоохоронними органами Львівщини проводиться досудове розслідування у 63 кримінальних провадженнях за фактами ухилення від призову за мобілізацією».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів