Правоохоронці Львівщини не пропустили в Україну 20 тонн контрафактного сиру

22:14 8 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, поблизу міжнародної траси у Жовківському районі, правоохоронці виявили машину завантажену твердим сиром іноземного походження, загальною масою понад двадцять тонн.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) обласного управління МВС повідомили сьогодні, 8 грудня, що правоохоронці Львівщини не пропустили в Україну 20 тонн контрафактного сиру. В повідомленні також конкретизують:

«Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області під час проведення заходів, пов’язаних із захистом споживчого ринку від продукції сумнівного походження, припинили постачання на територію Львівської області сиру без відповідних документів про походження та сертифікатів відповідності. Поблизу міжнародної траси у Жовківському районі, правоохоронці виявили машину завантажену твердим сиром іноземного походження, загальною масою понад двадцять тон. Вартість вилученого продукту складає більш як півтора мільйона гривень.

За цим фактом працівники міліції відкрили кримінальне провадження  за ч.1 ст.227 (умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів