Правоохоронці Львівщини не пропустили в Україну 1590 пачок тютюнових виробів

11:44 16 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaholovok.com.ua

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби, на митному пості «Рава-Руська» затримали двох поляків – 44-річну жінку та 36-річного чоловіка.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби повідомили сьогодні, 16 грудня, що співробітники цього правоохороннного відомства не пропустили в Україну 1590 пачок тютюнових виробів. У повідомленні також конкретизують:

«Оперативники Головного управління ДФС у Львівській області встановили факт перевезення через митний пост «Рава-Руська» до Польщі 1590 пачок тютюнових виробів іноземного виробництва орієнтовною вартістю понад 20 тисяч гривень. На спробі контрабанди тютюнового краму правоохоронці затримали двох поляків – 44-річну жінку та 36-річного чоловіка.

Для протиправної діяльності зловмисники використали спеціально обладнані приватні автомобілі марок «BMW» і «Ford Focus». Під час огляду цих транспортних засобів правоохоронці виявили цигарки брендів «Miles», «Compliment», «NZ», «Fest», «Lifa», «Wiceroy», «Мінськ» без марок акцизного податку.

Сигарети вилучено із незаконного обігу. Матеріали про адміністративне правопорушення за ч.1 ст 164-5 КУпАП скеровано до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством. Санкція цієї статті передбачає штраф від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією алкогольних напоїв чи тютюнових виробів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів