Правоохоронці Львівщини конфіскували фальшиві алкоголь і сигарети на понад 570 тисяч гривень

22:50 22 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі обласного управління ДФС, її співробітники вилучили в приватних приміщеннях мешканців Старосамбірського району більше 255 літрів спирту невідомого походження, 8500 пляшок фальсифікату, а також 20690 пачок тютюнових виробів.

Обласне управління Державна фіскальна служба України інформує сьогодні, 22 січня, в повідомленні «На Львівщині оперативники ДФС виявили підроблені алкоголь та цигарки на понад півмільйона гривень»:

«Під час обшуку у приватних приміщеннях мешканців деяких сіл Старосамбірського району оперативники Головного управління ДФС у Львівській області виявили фальсифікований алкоголь та підроблені тютюнові вироби. Ці товари реалізовувались через мережу магазинів Львівщини без будь-яких дозвільних на це документів за значно заниженими цінами, за що винахідливі «бізнесмени» отримували надприбутки.

Як вдалося з’ясувати, зловмисники планували вивезення неякісної підакцизної продукції до Польщі через митний пункт пропуску «Смільниця». Під час проведених заходів оперативники вилучили із незаконного обігу більше 255 літрів спирту невідомого походження, 8500 пляшок фальсифікату, а також 20690 пачок тютюнових виробів. 

Всього вилучено товарів на суму понад 570 тисяч гривень. На цей час триває досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів