Правоохоронці конфіскували у Львові холодну зброю

17:55 24 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: підрозділ зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці

Як повідомили у вівторок у підрозділі зі зв'язків із громадськістю управління МВС на Львівській залізниці, мешканець Жидачівського району збував за 3500 гривень «предметом, схожий на штик-ніж», а в жителя Дрогобича вилучено «металевий предмет, схожий на шаблю».

У прес-службі (підрозділ по зв'язках з громадськістю) управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 24 лютого:

«З огляду на сьогоднішні події в Україні, відслідковується тенденція до збільшення кримінальних правопорушень у сфері незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових речовин та пристроїв. Працівники міліції лінійного відділу на станції Львів приділяють особливу увагу протидії незаконному обігу зброї.

Адже чим більша кількість зброї безконтрольно перебуває у руках населення, тим більше вчиняється злочинів з її використанням. З метою вилучення предметів озброєння у громадян, транспортними правоохоронцями систематично проводяться відпрацювання території обслуговування.

Такі превентивні заходи дають позитивний результат. Так, упродовж одного дня співробітники лінійного відділення на станції Підзамче виявили два факти незаконного поводження із зброєю. У кожному із фактів попереджено спроби збуту зброї.

На Головному вокзалі Львова правоохоронцями викрито 19-річного мешканця Жидачівського району з предметом схожим на штик-ніж, який він збував за 3500 гривень.   Інший громадянин, як виявилось 30-річний житель Дрогобича. У нього виявлено металевий предмет схожий на шаблю. При спробі збуту вказаного предмету він, затриманий працівниками міліції.

За словами начальника ЛВ на станції Підзамче, капітана міліції Олега Васильківа, дані предмети вилучено та скеровано на експертизу в НДЕКЦ при УМВСУ на Львівській залізниці. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2 статті 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів