Працівники СБУ затримали у Львові колегу-здирника

20:48 22 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Старший оперуповноважений Служби безпеки України вимагав 10 тисяч доларів і перереєстрацію елітного авто від власника розважального закладу.

У прес-центрі СБУ повідомили сьогодні, 22 серпня: Співробітники управління внутрішньої безпеки та управління СБУ в Львівській області спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарі співробітника спецслужби. Правоохоронці встановили, що старший оперуповноважений вимагав десять тисяч доларів та перереєстрацію елітного авто від власника одного з львівських розважальних закладів. У таку суму капітан оцінив вирішення питання щодо закриття відкритого кримінального провадження та забезпечення подальшої безпроблемної роботи закладу».

«Співробітники спецслужби затримали хабарника у місті під час отримання грошей. Наразі відбуваються обшуки за місцями його роботи та проживання. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 189 та частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України. Старшого уповноваженого затримано згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення капітану про підозру та обрання запобіжного заходу», – (https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/21/view/3823#.ypaGLRzK.dpbs) поінформували також у прес-центрі СБУ та опублікували відео й фото з місця затримання. Зараз відео уже недоступне.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів