Позичальник не повернув львів'янці 250 тисяч доларів

12:36 26 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

«До Галицького райвідділу міліції надійшла заява від 26-річного мешканця Яворова, який через власну довірливість позбувся 1000 доларів США. Правоохоронці встановили, що потерпілий майже два роки тому позичив гроші своєму 29-річному знайомому з Перемишлянського району на розвиток бізнесу. Обумовлені терміни повернення боргу давно минули, однак чоловік так і не розрахувався», – повідомили сьогодні, 26 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також поінформували:

«Жертвою шахрая стала також і жінка, яка звернулася до Франківського райвідділу міліції. У березні вона дала 40-річному львів’янину на кілька місяців значну суму грошей – 250 тисяч доларів США. Гроші позичальник так і не повернув.

Факти, викладені у заявах, перевіряються. Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за статтею 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Якщо воно вчинене в особливо великих розмірах, санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів