Повідомлення про замінування найбільшого у Львові торгово-розважального центру не підтвердилося (відео)

12:35 29 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Як повідомили в понеділок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, цього року на Львівщині 107 разів дезінформували про замінування тих чи інших об’єктів.

У прес-службі відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС повідомили сьогодні, 29 грудня, що повідомлення про замінування найбільшого у Львові торгово-розважального центру не підтвердилося. У повідомленні також конкретизують:

«Львів’янину, котрий надав завідомо неправдиве повідомлення про замінування «Ашану», загрожує, згідно статті 259 Кримінального кодексу України, до шести років позбавлення волі. На місці працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, кінолог, вибухотехніки та експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ГУМВС України у Львівській області, а також представники інших служб, які задіюються у даних випадках. Після ретельного трьохгодинного обстеження приміщень торгового комплексу та прилеглої території, працівники міліції вибухонебезпечних предметів не виявили.

Як повідомлялося, правоохоронці встановили особу зловмисника, котрий надав неправдиве повідомлення про замінування «Ашану». Заступник начальника обласного управління МВС й начальник кримінальної міліції полковник міліції Руслан Домніцак розповів: «Ми встановили, що на «102» телефонував 27-річний львів’янин, котрий зловживає наркотичними засобами. Причину свого вчинку він так і не зміг пояснити». 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Варто зазначити, що 28 грудня до працівників міліції надходило повідомлення про замінування цього ж торгово-розважального центру. Після ретельної перевірки приміщень, правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили. Варто зазначити, що це вже 107 повідомлення, яке надійшло до працівників міліції з початку року про неправдиве замінування тих чи інших об’єктів у Львові та області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів