Посадовці земельного агенства «роздержавили» 33 гірські ділянки на Львівщині

11:44 12 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: cikavo-znaty.com

У власність приватних осіб незаконно передано угіддя на суму понад три мільйони гривень.

«Працівники Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції викрили факт незаконних дій службових осіб управління Держземагенства», – повідомили сьогодні, 12 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«33 земельні ділянки Карпатського району було незаконно передано у власність приватних осіб. Державі завдано збитків на суму понад три мільйони гривень.

Під час перевірки працівники УЗЕ встановили, що посадовці підписали акти встановлення і узгодження зовнішніх меж на 33 земельні ділянки Карпатського регіону Львівської області та внесли фіктивні дані щодо їх розташування у межах населених пунктів. Натомість, земельні ділянки загальною площею три гектари знаходяться за межами даних населених пунктів.

У результаті злочинних дій посадовців землі державної власності «опинились» у приватних осіб. Державі завдано збитки загальну суму понад три мільйони гривень.

СУ ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двохх до п’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів