Порушники благоустрою на Львівщині позбулися 198 тисяч гривень

20:30 22 червня 2017 р.

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА продовжує щотижневий контроль за дотриманням правил благоустрою.

У Львівській облдержадміністрації сьогодні, 22 червня: «На Львівщині з початку року порушників благоустрою оштрафували на 198 тисяч гривень. У 2016 році сума штрафів становила – 165,6 тисячі гривень. Як зазначили у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації, штрафи є джерелом наповнення місцевого бюджету та дієвим стимулом для дотримання правил благоустрою населеного пункту».

«У 2016 році департамент започаткував щотижневий контроль за дотриманням правил благоустрою. Крім того, опрацьовується інформація щодо притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою населених пунктів. Порушення державних стандартів, норм і правил у галузі благоустрою населених пунктів згідно із законом України «Про адміністративні правопорушення» карається накладенням штрафу», – повідомили також сьогодні, 22 червня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів