Порушено карну справу за розтрату коштів чемпіонату світу зі шахів у Львові

15:45 25 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Правоохоронні органи встановили, що службові особи, у змові з підрядниками, вчинили розтрату бюджетних коштів.

«Правоохоронці порушили карну справу за розтрату коштів під час чемпіонату світу з шахів у Львові», – повідомили сьогодні, 25 травня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«Правоохоронні органи Львівщини перевірили ситуацію із оплатою послуг з організації та проведення чемпіонату світу з шахів серед жінок у Львові. Зокрема, вони встановили, що службові особи, у змові з підрядниками, вчинили розтрату бюджетних коштів.

Такі факти правоохоронці виявили за результатами перевірки, яку ініціював голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка. З цього приводу порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 191 Кримінально кодексу України – зловживанням службовим становищем.

Нагадаємо, що Олег Синютка створив спеціальну комісію у складі представників Держфінінспекції, Національної поліції, обласної прокуратури, служби безпеки. Він дав завдання перевірити виставлені рахунки, зокрема за проживання, харчування та оренду залу під час шахового чемпіонату».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів