Поляк позбувся на Львівщині мікроавтобуса

12:08 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДФС

Іноземець не задекларував майже 2500 пачок сигарет.

У прес-службі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 26 червня, працівники Львівської митниці виявили в пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне» факт незаконного переміщення майже 2500 пачок сигарет. Їх намагався перемістити громадянин Республіки Польщі».

«Для виїзду з України він прибув в пункт пропуску вантажним мікроавтобусом та обрав смугу руху «червоний коридор». Під час митного контролю автомобіля у митників виникла підозра про можливе переміщення товарів, які заборонені чи обмежені до переміщення через митний кордон України. Тож автомобіль скерували до місця поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там спільна оглядова група митників та прикордонників, у тентовому даху виявили 2455 пачок сигарет різних марок», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

«За цим фактом складено протокол за ознаками порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України,. Сигарети та автомобіль вилучено. Справу передано в суд, який і визначить покарання», – повідомили також сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів