Поліціянти зупинили у Львові дев’ятьох п’яних водіїв

17:05 25 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Нетверезий водій пішки втікав у Львові від патрульних.

В управлінні патрульної поліції Львівської області поінформували в неділю: «Під час нічної зміни патрульні отримали орієнтування на автомобіль «Mitsubishi Pajero», водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Екіпаж помітив його на перехресті вулиць Городоцької й Виговського. Патрульні дали вказівку через гучномовець зупинитися водієві, увімкнувши проблискові маячки червоного та синього кольорів, а також сирену. Позашляховик не зупинився, а почав їхати з більшою швидкістю».

«На вулиці Любінській водієві створили штучну перешкоду і він був змушений зупинити транспортний засіб. Водій та пасажири вибігли з автомобіля і розбіглися у різні боки. Патрульний наздогнав 25-річного водія на вулиці Кульчицької. Чоловік і справді мав ознаки алкогольного сп’яніння. Його затримали й доставили у Залізничний відділ поліції для оформлення адмінматеріалів. Посвідчення водія у нього не було, оскільки суд позбавив його прав на водіння, з керування напідпитку. Від проходження перевірки на стан алкогольного сп’яніння він відмовився», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«На порушника склали протокол за невиконання вимог про зупинку, протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння вдруге впродовж року, протокол затримання та винесли постанову за керування автомобілем будучи позбавленим прав. Загалом, цієї ночі патрульні склали протоколи на  водіїв, які керували транспортними засобами в стані сп’яніння», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області  в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів