Поліціянти затримали за здирництво головного архітектора району на Львівщині

10:10 14 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки та Радехівської місцевої прокуратури припинили корупційний «бізнес», налагоджений головним архітектором районної державної адміністрації на Львівщині.

Про це повідомили сьогодні, 14 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Посадовця викрили у службовому кабінеті під час одержання ним неправомірної вигоди у розмірі у сумі п’ять тисяч гривень, які він отримав за сприяння у видачі будівельного паспорту для здійснення індивідуального житлового будівництва. Під час санкціонованого обшуку у кабінеті правоохоронці виявили та вилучили ще 560 доларів та 45 євро».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, яка передбачає за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Головного архітектора району затримано, однак, враховуючи різке погіршення стану здоров’я, зараз він перебуває у медичному закладі. Проводиться досудове розслідування, зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших правопорушень», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів