Поліціянти затримали втікачку зі львівської психлікарні в Києві

11:42 23 січня 2017 р.

31-річна громадянка РФ проходила стаціонарну психіатричну експертизу після скоєння хуліганських дій у державній установі.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 23 січня, що в суботу водному з хостелів Києва впізнали втікачку з львівської психіатричної лікарні про яку йшлося у повідомленнях поліції й повідомили працівників столичної поліції на оперативну лінію «102». «Вказана жінка, дійсно виявилася 31-річною громадянкою Російської Федерації, яка 18 січня скоїла втечу з психіатричної лікарні Львова де за рішенням суду проходила стаціонарну психіатричну експертизу після скоєння хуліганських дій в державній установі Львова – зазначено також у повідомленні.

Відтак, поліціянти затримали втікачку, стосовно якої відкриті кримінальні провадження за частинами 1 та 2 статті 296 (хуліганство, яке карається позбавленням волі на строк до чотирьох років)  та частиною 2 статті 345 (погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу, у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків, яка карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на той самий строк) Кримінального кодексу України. Правоохоронці також встановлюють походження коштів на які втікачка доїхала до Києва, придбала одяг та оплачувала проживання у хостелі, а також можливу причетність до цього інших осіб (спільників).

Про це повідомили сьогодні, 23 січня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів