Поліціянти затримали працівників «Львівської залізниці»

12:45 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками слідчого управління поліції Львівщини припинили діяльність злочинної групи, учасники якої налагодили схему незаконного збагачення, викрадаючи для подальшої реалізації майно однієї із розташованих на Львівщині філії ПАТ «Укрзалізниця».

Про це повідомили сьогодні, 20 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Як встановили правоохоронці, працівники систематично викрадали металеві частини і механізми, які утворювались у процесі діяльності підприємства, після чого партіями вивозили їх і реалізовували як брухт чорних та кольорових металів. Оперативники задокументували незаконне заволодіння майном підприємства на суму понад шістсот тисяч гривень».

«18 листопада, під час викрадення чергової партії деталей вагою понад двадцять тон, було викрито трьох чоловіків, двоє з яких виявились працівниками філії. Їх затримано в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України та повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до шести років позбавлення волі. Встановлюється інші особи, причетні до скоєння злочину, а також мережа збуту викраденого майна. Розслідування триває», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів