Поліціянти затримали підозрюваних у вбивстві львів’янина

12:34 24 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили на тілі загиблого ножове поранення.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, що 22 квітня на узбіччі дороги в селі Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області було виявлено тіло невідомого чоловіка без ознак життя. Працівники слідчо-оперативної групи на тілі загиблого ножове поранення в області грудей й встановили, що це 31-річний львів’янин, таксист, який у той день приїхав у Київську область зі Львова. Неподалік тіла поліцейські знайшли його автомобіль «Шевроле».

Начальник управління карного розшуку Львівського обласного управління поліції, полковник Сергій Богданов, розповів: «Від працівників управління карного розшуку Київської області надійшла оперативна інформація про те, що до вбивства львівського таксиста причетні двоє мешканців Київської області, раніше судимі за вчинення розбійних нападів, наркозалежні, які могли виїхати в напрямку до Львова. Проведеними оперативно-розшукованими заходами ми встановили їх маршрут та місце, де вони можуть бути. І 23 квітня близько 17.00 поблизу Львова у селі Муроване, Пустомитівського району, зловмисники були затримані львівськими правоохоронцями. Вони пересувались автомобілем «Опель Астра», який належить одній з київських компаній-таксі». 

У салоні автомобіля, окрім водія-таксиста, були троє пасажирів – двоє братів віком 34 і 39 років та 36-річний чоловік. Усі – мешканці Київської області.

Як розповів правоохоронцям київський таксист, його пасажири замовили поїздку з Києва до Львова і в зворотньому напрямку. За це пообіцяли заплатити чотири тисячі гривень та заправити автомобіль, проте грошей не заплатили, натомість забрали його мобільний телефон та здали його у ломбард.

Відтак, за фактом вбивства львівського таксиста відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, яка передбачає за умисне вбивство від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Про це поінформували сьогодні, 24 квітня, на сторінці Львівського обласного управління поліції, де також опублікували фото з місця події, а її подробиці розповів на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» голова Нацполіції України Сергій Князєв.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів