Поліціянти затримали на Львівщині злодіїв-іноземців

17:40 27 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Троє громадян однієї з пострадянських країн, які проживають у Запорізькій області, «гастролювали» в Пустомитівському районі.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили в четвер, 27 липня, що сьогодні близько 02.30 у його Пустомитівське відділення надійшла інформація про крадіжку з вантажного автомобіля. Правоохоронці встановили, що коли водій, 39-річний житель Пустомитівського району, зайшов у крамницю в одному з населених пунктів, злодії, скориставшись його відсутністю, розбили вікно у дверцятах тягача, проникли в салон кабіни й викрали 15 000 гривень і 9500 євро, які потерпілий кількома годинами раніше отримав за доставку товарів.

Після цього вони сіли в легковий автомобіль «Опель Астра» з іноземною реєстрацією й втекли. Однак правоохоронці затримали їх у селі Ясенівці в Золочівському районі – коли їх автомобіль зупинився перед залізничним переїздом.

Ними виявилися троє громадян однієї із пострадянських країн віком від 29 до 40 років, які тимчасово проживають у Запорізькій області. Речові докази у них вилучили, їх затримали, за фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Про це повідомили сьогодні, 27 липня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів