Поліціянти затримали на Львівщині розшукуваного Інтерполом іноземця

15:35 17 серпня 2017 р.

Правоохоронці провели операцію в рамках профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», які тривають протягом серпня на території України.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 17 серпня: «Працівники Золочівського відділу поліції спільно з працівниками відділу кримінальної поліції Солом’янського управління поліції Головного управління Національної поліції у Києві 16 серпня затримали 44-річного громадянина однієї з азійських країн, який перебуває в міжнародному розшуку. Іноземець причетний до правопорушення, скоєного п’ять років тому, яке стало підставою для відкриття кримінального провадження за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Скоєння цього злочину карається позбавленням волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна».

«Іноземець доставлений у Золочівський відділ поліції. Ініціаторів розшуку повідомлено про його затримання. Нагадаємо, що впродовж серпня на території Львівщини проходять загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», метою яких є зменшення негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні та державі загалом», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів