Поліціянти затримали на Львівщині крадіїв ікон

13:00 28 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління поліції

Пояснити походження ікон затримані не змогли.

У ніч на 27 квітня працівники Новороздільського відділення поліції, які їхали службовим автомобілем, зауважили двох підозрілих, котрі, побачивши правоохоронців, почали втікати, викидаючи дорогою якісь речі. Однак поліціянти наздогнали втікачів – 24-річного чоловіка та 19-річну дівчину. Обоє виявилися місцевими жителями.

У чоловіка поліцейські виявили пакет з подрібненою речовиною рослинного походження, схожою на коноплю. Т.в.о. начальника Новороздільськоговідділення поліції, підполковник Руслан Шнайдрук, поінформував:  «При огляді речей, яких зловмисники намагалися позбутись, було встановлено, що це п’ять ікон та дві картини релігійної тематики. Пояснити їх походження чоловік та жінка не змогли. Виявлені речі ми вилучили та скерували на експертизу».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України, яка передбачає за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомили сьогодні, 28 квітня, у Львівському обласному управлінні поліції, де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів