Поліціянти схопили на Житомирщині й Львівщині розбійників з Азербайджану

15:40 20 червня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: lv.npu.gov.ua

19 червня в Бродівське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню доставлено 59-річного чоловіка з діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма» й 66-річну жінку з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, забійні рани голови».

Про це повідомили в середу, 20 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповили: «Поліцейські з’ясували, що потерпілі отримали тілесні ушкодження за місцем проживання. Напередодні близько 23.00 у будинок жінки увірвалися невідомі та вдарили її металевою планкою по голові, після чого вона впала та зімітувала втрату свідомості».

«Зловмисники почали нишпорити в помешканні і, прихопивши  з собою чотири золотих персня, гроші в сумі 10 тисяч гривень та 500 доларів, а також телевізор «Самсунг», покинули будинок. Згодом жінка вибігла на подвір’я і виявила свого співмешканця із закровавленою головою, який лежав на землі, а його руки були зв’язані скетчем», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Поліціянти негайно розпочали оперативно-розшукові заходи, орієнтування щодо зловмисників були розіслані усім підрозділам поліції України», – розпочали також в обласному управлінні поліції.

«Цього ж дня працівники поліції у Житомирській області затримали трьох зловмисників, а четвертого – сьогодні, 20 червня, на Львівщині. Усі вони є громадянами Азербайджану, віком 36-50 років, які нелегально перебувають на території України. Наразі перевіряється їхня причетність до скоєння інших злочинів. Досудове розслідування триває», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів