Поліціянти притягнули на Львівщині до відповідальності 12 несумлінних батьків

14:20 16 серпня 2017 р.

20 серпня правоохоронці розпочнуть проводити профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!».

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 16 серпня: Залишення дітей без нагляду, незабезпечення необхідних умов для їх проживання та виховання, вчинення неповнолітніми різного роду правопорушень – основні фактори, на підставі яких працівники ювенальної превенції Стрийського відділу поліції притягнули батьків до адміністративної відповідальності. Як розповіла старший інспектор ювенальної превенції Юлія Огородник, під час літніх канікул правоохоронці спільно з представниками служб у справах дітей місцевих органів влади провели низку заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дітей, попередження вчинення ними та стосовно них правопорушень. За результатами перевірок заяв та повідомлень, які надходили до відділу поліції, чи за фактами, які безпосередньо виявляли правоохоронці, було прийнято рішення про притягнення дванадцятьох місцевих мешканців до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Юлія Огородник розповіла також: «Мешканка одного зі сіл району залишила більш ніж на добу чотирьох малолітніх дітей у замкненому будинку без нагляду. Почувши дитячий плач, сусіди викликали поліцію. Слід також зазначити, що протягом літа троє неповнолітніх з тих чи інших причин втекли з дому. Після того, як її розшукали, одну дитину було поміщено до притулку для неповнолітніх Львівської ОДА, а інших повернуто батькам».

Про це повідомили сьогодні, 16 серпня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також поінформували: «Літні канікули добігають кінця, незабаром почнеться новий навчальний рік. Тож із метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму правоохоронці вже з 20 серпня почнуть проводити профілактичні заходи під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів